Compania SC Pedrogroup Agro SRL, este o societate cu capital integral privat, care comercializeaza utilaje agricole si de constructii cat si dotari de grajd, provenite din import, toata gama de utilaje comercializate sunt utilaje noi.

Societatea a fost infiintata in anul 2009, in localitatea Targu Mures, fiind inregistrata la Oficiul Registru Comertului Mures sub numar J26/501/2009, avand atribut fiscal 25540685, i-si desfasoara activitatea in loc.Targu Mures, b-dul. 1 Decembrie 1918, nr.171, et. II, iar in cursul lunii Septembrie 2017, v-a deschide Punctul de lucru in loc.Gornesti, jud.Mures, unde vor fi expuse utilajele comercializate de catre noi.

De la inceputul ei, societatea a incercat sa satisfaca nevoile clientilor sai, de aceea a ajuns sa acopere aproape toata gama de utilaje agricole necesare pentru: prelucrat solul, recoltare, intretinerea culturilor, utilaje pentru intretinerea pasunilor, masini si utilaje pentru gradina, utilaje pentru dezapezire si intretinere spatii verzi, cat si dotari de grajd pentru zootehnie (tanc de racire lapte, adapatori, fronturi de furajare, cusete de odihna, hranitori, covoare de odihna, linie de furajare, etc). Pentru toata gama de utilaje pe care o comercializam punem la dispozitie si piese de schimb si consumabile pentru acestea. Piese de schimb veti gasi si pentru alte utilaje, decat cele care sunt comercializare de catre noi.

Echipa noastra, va sta la dispozitie pentru orice informatii suplimentare aveti nevoie.